Wat doen de Access Bars®

In ons hoofd wordt veel informatie opgeslagen. Soms heel erg nuttig… of belemmerend… of “gewoon” en daarmee onbewust. Ken je bijvoorbeeld de druk van het eeuwige of heilige “moeten”, van school, van de kerk of gewoon vanuit de maatschappij of je vader, moeder, zussen, broers?

Access Bars® brengt orde in je hoofd en geeft diepgaande ontspanning. Weg doen wat niet meer langer dient, zodat jouw natuurlijk blijheid meer ruimte krijgt. Je kunt het vergelijken met het opschonen van jouw computer.

Mogelijkheden ACCESS BARS®

ACCESS BARS® Behandeling

Access Bars® brengt orde in je hoofd en geeft diepgaande ontspanning. Weg doen wat niet meer langer dient, zodat jouw natuurlijk blijheid meer ruimte krijgt. Je kunt het vergelijken met het opschonen van jouw computer.

ACCESS BARS® CLASS

Leer zelf hoe je de Access Bars® geeft in één dag en ontdek de vele mogelijkheden. Na deze dag ben je gecertificeerd.

Vrijdag 3 september van 10 tot 18 uur in het prachtige Parc Salland in Heeten

Ja het is natuurlijk wel vreemd hoe de Access Bars® tot stand is gekomen. En Ik denk dan van: “Goh, zijn er dan niet meer punten of..” Maar ja het effect is d’er. Dus dat is het bewijs dat het werkt.

Een warm onthaal en duidelijke betrokken uitleg van alles, van hoe het werkt. Ik vond het heel bereikbaar. En aan het einde van de dag een groter effect, dan van tevoren voorzien. Ook In de zekerheid, dat je dat inderdaad weer bij anderen kunt toepassen.

Ik vind het zeker een aanrader voor mensen waarvan ik voel dat er dingen zich opgehoopt hebben en dat het doorbroken mag worden. Dat het meer mag gaan stromen.

Als mensen wat zoeken, als ze de diepte in willen duiken, dan zou ik dit aanraden.
Er zijn tools die ik iedere dag gebruik én ik heb het hele boek nog niet doorgewerkt.

Vooral ook omdat het maar één dag is. Dat vind ik altijd een pré.

Ik vind het heel prettig voor mezelf, dat je jezelf beter leert kennen. Plus dat je dan behandelingen kan geven. Het is echt wel een flinke ontwikkelingsstap voor jezelf.

Ja, ik denk toch echt wel een cadeautje, een cadeau voor jezelf.

En het gewoon heel eenvoudig te leren.
Het is niet ingewikkeld. Het is niet moeilijk.

En het kan gewoon heel veel teweeg brengen.

Dankbaar ben ik voor het heerlijke lichamelijke en geestelijke gevoel. 

Een oase van rust in mijn hoofd. 

En ruimte om nieuwe dingen op te pakken en volop in het leven te staan.